opc_loader

-->

  3 werkdagen levertijd na ontvangst betaling
  Retour mogelijk
  Prijzen op aanvraag bij grote afname
  Gratis verzending vanaf € 250

Onderhoud kunstplanten

Kunststofplant als decoratie in bureau

Hoe je kunstplanten onderhouden ?

De reden waarom de meeste mensen kunstplanten in huis halen is ofwel omdat ze geen groene vingers hebben of omdat ze geen zin hebben om veel werk te stoppen in hun planten. Echte planten moeten namelijk op regelmatige basis voeding en water hebben. Tevens moet je ze ook soms met producten bezorgen tegen vervelende beetjes,….

Omdat alle gezinnen tegenwoordig uit tweeverdieners bestaan, die weinig thuis zijn, wordt het verzorgen van de planten nog al eens uit het oog verloren.
Toch willen de mensen graag wat groen in huis. De oplossing hiervoor zijn dan kunstplanten!

Het verzorgen van kunstplanten kost heel weinig tijd. Het enige wat je regelmatig moet doen, is de kunstplanten een schoonmaakbeurt geven. Er belandt namelijk, net zoals op andere plaatsen in huis, veel stof tussen de bladeren. U kunt dit stof simpelweg afdoen met een gewoon doekje. Een nog betere oplossing is om regelmatig met de swiffer langs u kunstplant te vegen. Het leven kan toch zo simpel zijn!

Zonlicht is een andere factor waar u rekening mee moet houden! De bladeren van de kunstbomen zijn wel bestand tegen UV-stralen, maar ze zullen wel verkleuren in de zon. Teveel UV-stralen is natuurlijk nergens goed voor.

Als u met deze factoren een beetje rekening houdt, zult u vrij lang van uw kunstplanten kunnen genieten!

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.