opc_loader

-->

  3 werkdagen levertijd na ontvangst betaling
  Retour mogelijk
  Prijzen op aanvraag bij grote afname
  Gratis verzending vanaf € 250

Hoe de beste kunstplanten kiezen voor in uw huis

Hoe kunstplanten kiezen voor je huis

Hoe de beste kunstplanten  kiezen voor in uw huis


Er zijn veel voordelen om te kiezen voor kunstmatige planten en bloemen voor in uw huis. Ten eerste, is er in vergelijking met echte planten, weinig onderhoud aan kunstplanten en kunstbloemen. Ook hoef je je geen zorgen te maken om de levensduur van je planten, wanneer je ze binnen of buiten van plaats wil veranderen. Je zal geen schade aanrichten aan je kunstplanten.

De nieuwste kunstplanten zijn tegenwoordig veel beter van kwaliteit en ook de ontwerpen zijn geweldig. Je kunt dus exotische planten hebben, zonder de nadelen van ons koude klimaat voor deze planten. Maar hoe moet je nu je decoratieve planten kiezen, zonder dat ze “nep” overkomen? Hier volgen enkele tips :


Denk altijd in termen van “accentueren” ipv “overweldigen”!


Het is een kwestie om de kunstplanten zo te plaatsen, zodat ze een bepaalde plek in uw interieur accentueren. U kiest dus best voor één of twee mooie kunstplanten die dadelijk in het oog  springen.


Indien je een grote ruimte moet vullen, kies je best voor één, twee of drie grotere kunstplanten i.p.v. meerdere kleine kunstplanten. Dit oogt beter dan vele verschillende kleine kunstplanten.


Kleur in huis is altijd goed !


Een van de beste dingen van planten in je huis (of het nu gaat over echte of kunstplanten) is dat het het kleur geeft aan je omgeving. Als je enkele gebieden in je huis wil decoreren met kunstplanten, ga dan voor die planten die opvallen naast je meubels en goed gaan bij de kleuren van je muren.


Heb je je ooit afgevraagd waarom een bepaalde klimplant, die je aan de boog van de keukeningang hebt gehangen, niet mooi overkomt ? Ondanks het feit dat het misschien een prachtige kunstplant is, moet je ook nagaan of het wel realistisch overkomt. Zou een echte klimplant zo boven de keukeningang kunnen hangen? Indien dit niet het geval is moet je dit ook niet met een kunstplant doen.

Wil je dat een kunst klimplant authentiek overkomt? Zet de plant dan in een een pot of bak en drapeer deze zorgvuldig over een vensterbank of een ander voorwerp zodat het realistisch overkomt.

Terug

Reacties

Er moet ingelogd worden voordat u een reactie kunt plaatsen.